МАКЕДОНИРАЈ

МАКЕДОНИРАЈ претставува спој на шетање, истражување, дружење, проучување, помагање, придонесување и уживање во МАКЕДОНИЈА. Овде може да се запознаеме и преку добротворни активности да помогнеме и дадеме поддршка секаде каде што е потребно ширум Македонија