Записи за Кораб

Планината Кораб, на која се наоѓа највисокиот врв во Македонија, со своите природни одлики изобилува со извонредни природни убавини, волшебно прекрасен крајолик исполнет со восхитувачки глетки на своите високи и остри врвови, стрмни падини, прекрасни водопади, езера и предели кои се главната причина за нејзината голема привлечност за планинарите, туристите, вљубениците во природата. Истовремено заради … Continue reading Записи за Кораб